Sådan Automatiseres Indholdsfortegnelse I Word » agrourense.info
Langfredags Regeringsferie | Amd Gaming Desktop Build | Dewalt Laser 165 | Intern Revision Job Offentlig Sektor | Interviewspørgsmål Til Assisterende Kontokonti Og Finans | Wordweb Pro Gratis Download | Fisk I Drømmen Betydning På Tamil | Eksempel På Følgebrev Til Nyuddannet Sygeplejerske | Har Kvinder Ægløsning Før Eller Efter Deres Periode

Indholdsfortegnelse i Word – sådan kan du lave flere.

Sådan laver du en Indholdsfortegnelse i Word Tildel Overskriftstypografier. Man har mulighed for at vælge op til 9 niveauer af overskrifter; Heading 1, Heading 2, osv., eller man kan selv definere typografien. Placer markøren i en overskrift/afsnit. Lav en automatisk indholdsfortegnelse i Word. Det er nemmere at få Word til at lave en automatisk indholdsfortegnelse end at skrive den selv. Denne guide viser, hvordan du opretter en indholdsfortegnelse, når du har skrevet teksten færdig. Indholdsfortegnelse i Word – sådan kan du lave flere indholdsfortegnelser i samme Word-dokument. En indholdsfortegnelse i Word forrest i et dokument er med til at give læseren et overblik over dokuments indhold på engelsk: table of contents eller blot TOC. Selv om det oftest vil være tilstrækkeligt med en enkelt Word. Læs vores guide til indholdsfortegnelse i Word til Mac. Når du skal lave en indholdsfortegnelse i Word er det vigtigt du har gjort brug af typografier, som også kaldes “Overskrift” i Word. Der findes flere forskellige overskrifter med et dertilhørende nummer efter, såsom 1, 2, 3 osv.

Sådan oprettes en indholdsfortegnelse i et Word- dokument: Uanset om du formaterer en fem -siders brugerguide eller en 50 - kapitel bog i Word, vil en indholdsfortegnelse gøre dit liv - såvel som dine reader's - meget lettere. Microsoft udviklede Word med dette i tankerne og bygget i flere indholdsfortegnelse stilarter, hvorfra du kan. Når der er valgt typografier til overskrifter m.m. kan indholdsfortegnelsen indsættes. Sådan gør du: Placer skrivemarkøren, hvor indholdsfortegnelsen skal indsættes; Vælg fanen "Referencer", gruppen "Indholdsfortegnelse" og en af de "automatiske tabeller" Nu indsættes indholdfortegnelsen. Dec 14, 2009 · Hvis du bruger Word 2003, så klik her. Automatisk indholdsfortegnelse i Word 2007 laves næsten ligesom i 2003. Det er egentlig lidt lettere i 7’eren. Igen skal du markere overskrifterne en for en. Hver gang du har markeret en overskrift, skal du.

Når du har oprettet en indholdsfortegnelse i Word, kan du tilpasse, hvordan den vises. Når du tilpasser indholdsfortegnelsen, anvendes dine indstillinger på den eksisterende tabel. Hvis du kan lide, det du ser, skal du vælge OK.Hvis du ikke er tilfreds med udseendet, skal du bare vælge Annuller og alle ændringerne bliver glemt. Indholdsfortegnelsen vi. Hvis den første side i dokumentet er en forside, og den anden side er en indholdsfortegnelse, og du ønsker, at der skal stå "Side 1" på tredje side, skal du se Start sidenummerering på side 3 – dobbeltsidet udskrivning. Vælg det scenarie, der passer bedst til, hvad du vil foretage dig. I dokumenter hvor du bruger forside og indholdsfortegnelse, vil du typisk ikke have at sidetallene allerede starter fra side 1. Der vil du have at de starter med tallet “1” på side 3 og frem. Word giver dig masser af fleksibilitet til at starte dine sidetal senere i dokumentet. Følg. Indholdsfortegnelse driller Står og skal aflevere eksamensprojekt, og er ved at rive de sidste hår ud af hovedet over Word. Har lavet en rapport, hvor jeg benytter Overskrift1, Overskrift2 samt Overskrift3. Har indsat en indholdsfortegnelse. På nogle sider har jeg Overskrift1 og Overskrift2 på samme side. når du har brugt de foruddefinerede overskriftstypografier skal du lade word klare oprettelsen af din indholdefortegnelse hop til starten af dit dokument og indsæt et sektionsskift og vælg ny side, så er du sikker på indholdsfortegnelse får sin egen side.

Indholdsfortegnelse i Word 2007 - Sådan gør du!

Indsæt og opdater indholdsfortegnelse Word IT Vejledninger.

Sådan oprettes en indholdsfortegnelse i Open Office: En indholdsfortegnelse er et dokument kort, der hjælper med at navigere flersidede dokumenter og giver et overblik over dokumentets indhold. Dokumenter såsom print eller online bøger, videnskabelige afhandlinger eller magasiner ofte en indholdsfortegnelse i starten af dokumentet. Én. Sådan opretter du en indholdsfortegnelse i Word 2016 11/10/2013 00.38 Når du sidder og skriver på din eksamensopgave eller større projekt, så er det meget relevant at tilføje en indholdsfortegnelse.

Lincoln Harbour Letbaneskema
Skyhouse Bar & Cafe
Sort Læder Chesterfield Sofa
Bedst Over Skranken For Katallergier
Til De Nærmeste Ti Tusind
Kroge Kylling Og Fisk I Nærheden Af ​​mig
Sri Lanka Mod Sydafrikas Odi-kampresultat
Zury Sis Hazel
Hiv Udetekterbar Betydning
Virkelig Skarp Nedre Rygsmerter
Oracle 12c Rman Nye Funktioner
Red Bull Doodle
12 Meter Kvadrat I Fødder
Converse Herre White Trainers
Polycentrisk Bydefinition
Punk Beklædningssteder
Passiv Stemme I Enkle Nuværende Øvelser
Dette Er Ikke En Vittighed
Venture Rain Jacket
Lange Regnlyde
A45 Til Salg Autotrader
Vintage Yuvraj Singh
Dhaba Mad I Nærheden Af ​​mig
Aqua Bvlgari Parfum
$ 2000 Aud Til Gbp
Levis Sherpa Foret Corduroy Trucker-jakke
Baby Dukke Og Krybbe Sæt
Kohls Dame Clarks Sandaler
Bithiri Sathi Arjun Reddy
Årsager Til Avaskulær Nekrose I Hofteleddet
Hvad Er Forskellen Mellem Samsung S8 Og S8
United American Insurance Plan F
10875 Lego Duplo
Forbud Mod Wi 2. T20 Scorekort
Nissan Maxima Anmeldelse
Pizza Hut Kundeservice Hotline
Kort Krøllede Frisurer 2018 Mænd
Era Istrefi Verdensmesterskab 2018
Ekstern Hdd-kabinet Usb 3.0
To Skuffe Undercounter Køleskab
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9