Forkortelser Osv. Forkortet I Starten » agrourense.info
Langfredags Regeringsferie | Amd Gaming Desktop Build | Dewalt Laser 165 | Intern Revision Job Offentlig Sektor | Interviewspørgsmål Til Assisterende Kontokonti Og Finans | Wordweb Pro Gratis Download | Fisk I Drømmen Betydning På Tamil | Eksempel På Følgebrev Til Nyuddannet Sygeplejerske

Dec 03, 2015 · Dansk Sprognævn har ikke medtaget alle forkortelser i RO, men har trods alt udgivet bogen: “Rigtigt kort” i 2004, hvor både alle måneder og ugedage er angivet. Derudover er alle dine/jeres forkortelser af ugedage forkerte; prøv evt. at slå op i den angivne bog eller sågår i Den Danske Ordbog som der i øvrigt er refereret til. Det samme gælder forkortelser for landsdele i postadresser: Nykøbing Sj, Viby J mv. b Forkortelser i både skrift og udtale. Når et ord eller en ordforbindelse er forkortet i både skrift og udtale, bruges der normalt ikke forkortelsespunktum: SAS, USA, PH forfatteren Poul Henningsen, tv, it, MF. Vi har kigget på reglerne for forkortelser i ordlisten. Nogle af de forkortelser, der virker, er eksempelvis FX for eksempel og CM centimeter. Blandt de, der ikke duer, finder man CO kompagni og DK Danmark. Når man ser på forkortelser i det danske sprog, skal man være opmærksom på, at der generelt findes to typer af forkortelser.

bl.a. Blandt andet eller mere sjældent blandt andre Forkerte forkortelser: bla. Generel Dansk forkortelse Fortegnelse over danske og udenlandske forkortelser og akronymer anvendt i det daglige sprog. Få svar på hvad forkortelsen betyder og hvordan forkortelser skrives korrekt. Forkortelser er, som ordet antyder, korte versioner af ord eller udtryk. Man kan fx vælge at bruge forkortelser i sin tekst for at spare plads, men man bør kun bruge forkortelser, som er nemme for læseren at gennemskue betydningen af. Forkortelser må ikke gøre teksten sværere for modtageren at læse, end hvis ordene var skrevet helt ud. § 42. Forkortelsespunktum. Denne paragraf indeholder hovedreglerne for hvordan man bruger forkortelsespunktum, men giver i øvrigt ikke udtømmende regler for brugen af dette tegn. - ma, ti, on osv. mens jeg forkorter månederne således: - jan, feb, mar osv. Jeg kan ikke finde belæg for, at det er mest korrekt, at gøre det på denne måde - i stedet for man, tir, ons osv. Måneder har jeg dog ikke set forkortet ja, fe, ma:- Men - har jeg ret, eller er det bare en fiks idé jeg har? mvh Stig.

Definitioner og forklaringer på en række af de gængse forkortelser, der ofte anvendes i medier og af analytikere. BNP. Er en forkortelse for bruttonationalproduktet, dvs. værdien af et lands samlede indtægtsgrundlag produktion. udstillings forkortelser Nu har jeg efterhånden været på udstilling, som tilskuer, et par gange og nu er jeg blevet rigtig nysgerig med hvad alle de der tittel forkortelser egentlig betyder, er det nogle der kan hjælpe?. mormor osv. og der stødte jeg pludselig på noget lignende det der o;. Det er noget FCI har bestemt, som vi. Rapportér et problemfra Den Danske Ordbog Den Danske Ordbog.Det Danske Sprog- og Litteraturselskab 2018. Første udgave af ordbogen udkom 2003-5. Denne artikel blev første gang udgivet i den trykte version af ordbogen 2003-5. En forkortelse er en samling bogstaver, der står i stedet for et eller flere ord. Omfatter forkortelsen flere ord, dannes den ofte af forbogstaverne i de enkelte ord. De bruges typisk som kort form af hyppigt brugte udtryk og betegnelser eller som kort form af lange betegnelser.

Bestyrelsesformand Jobbeskrivelse
Bedste Små Biler
Dejlige Engros Sandaler
Lil Wayne Tha Carter 5 Lyt
Michael Amini Stue Møbler
Perler Landing Halskæde
Wrigley Field Box Office Telefonnummer
Kunststof Lærred Ark
Locke And Marx
Tyske Wirehaired Pointer Opdrættere
En Hundrede Tusind Dollarseddel
Bedste Tennissko Til At Gå Og Stå Hele Dagen
Chase Gensidige Fonde Anmeldelse
Keto 1 Uges Måltid Præp
Berømte Varme Drikke
Kai Lenny Paddle Board
Indtast Leje
Primære Og Sekundære Tekster
Betydning Af Almindelig Visning
Piskende Smerter I Kalven
Mike Meyers A 1001
World Cricket Championship Download Til Android
Gaveideer Til Tusindårsaftener 2018
Billetter Til Krka National Park
Certifikat I Sygeplejeuddannelse
Blue Marsh State Park
Aus Vs Ind Last Odi
Slet Messenger Permanent
Hvor Dårlig Er Sur Refluks
Gennemsnitlig Vægt For 5,10 Mand
Almindelig Hvid S
Formelle Frisurer Med Lav Hestehale
Hidradenitis Suppurativa Over The Counter Medicin
Kundepleje Administrator Jobbeskrivelse
Sortering Og Filtrering I MS Access 2007
Macys Faux Fur Kaste
Red Fm Song List Today
W-klubben
Blank Times Table
Visbella Spejlklæb
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9