Afspil Musik Iwatch » agrourense.info
Langfredags Regeringsferie | Amd Gaming Desktop Build | Dewalt Laser 165 | Intern Revision Job Offentlig Sektor | Interviewspørgsmål Til Assisterende Kontokonti Og Finans | Wordweb Pro Gratis Download | Fisk I Drømmen Betydning På Tamil | Eksempel På Følgebrev Til Nyuddannet Sygeplejerske | Har Kvinder Ægløsning Før Eller Efter Deres Periode

Afspil musik på Apple Watch - Apple-support.

Afspil musik fra dit musikbibliotek: Tryk på Bibliotek, og tryk derefter på et album, en playliste eller en sang, som ikke findes på dit Apple Watch, for at afspille emnet. Lyt til Apple Music der kræves abonnement på Apple Music: Løft håndleddet, og anmod om. Afspil musik på Apple Watch. Du kan opbevare musik på Apple Watch og lytte til musikken via Bluetooth-hovedtelefoner eller -højttalere, uden at din iPhone er i nærheden. Par Bluetooth-hovedtelefoner eller -højttalere. Afspil musik på iPhone. Åbn Musik på Apple Watch. Tryk for at gennemse spillelister, album, kunstnere eller sange, og tryk derefter på en sang for at afspille den. Hvis du ikke ser den forventede musik, skal du kontrollere, at kilden er iPhone og ikke Apple Watch: Tryk hårdt på.

Åbn appen Apple Watch på din iPhone. Tryk på Mit ur, og tryk derefter på Musik. Slå playlister fra, der er tilføjet automatisk, og som du ikke vil have på dit Apple Watch. Fjern anden musik, du har føjet til dit Apple Watch, ved at trykke på Rediger og derefter trykke på ud for de emner, du ikke vil beholde. Afspil podcasts gemt på Apple Watch Når du har parret Bluetooth-hovedtelefoner eller -højttalere, skal du åbne appen Podcasts på dit Apple Watch. Drej på Digital Crown for at rulle gennem billederne. Se Læs beskeder på Apple Watch. Musik. Se Afspil musik på Apple Watch. News. Se Læs artikler på Apple Watch. Støj kun Apple Watch Series 4 og nyere modeller Se Mål støjniveauer med Apple Watch. Afspiller nu. Se Brug Afspiller nu på Apple Watch. Telefon. Se Foretag telefonopkald på Apple Watch og Besvar telefonopkald på Apple Watch. Oct 23, 2019 · Anbring dit Apple Watch på opladeren, og kontroller, at det oplader. Kontroller, at din iPhone er inden for urets rækkevidde. Åbn Indstillinger > Bluetooth på din iPhone. Kontroller, om Bluetooth er slået til. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur. Rul til Musik, tryk på det, og tryk derefter på Tilføj musik.

Apple Music har 60 millioner sange. Afspil musik helt uden afbrydelser, on- eller offline. Ingen binding, du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Besøg YouTube Music-kanalen for at se de mest talentfulde, udvalgte musikere lige nu samt playlister. Abonner for at se det nyeste fra musikverdenen. Denne k. Luk din bevægelsescirkel ved at nå dit personlige mål for aktive forbrændte kalorier. Apple Watch tracker, hvor mange aktive kalorier du forbrænder. De aktive kalorier ryger via alle mulige forskellige former for bevægelse – lige fra at tage trappen til at lege med ungerne eller gå ud med skraldet.

Afspil podcasts på Apple Watch - Apple-support.

Apple Watch kan alarmere dig med et prik på håndleddet, når det registrerer, at lydniveauet er steget til et punkt, som kan påvirke din hørelse. Dine data er dine. Apple Watch åbner op for mange spændende person­lige oplev­elser, sam­tidig med at dine person­lige oplys­ninger er under lås og slå. Besvar et opkald. Når du hører eller mærker en meddelelse om et opkald, skal du løfte håndleddet for at se, hvem der ringer. Tryk på knappen Svar på Apple Watch for.

Cvc Distraheret Kørsel
Natskole Med Tiffany Haddish
Online Coaching Til Jee-hovednettet
Bank Of Montreal Mastercard Online Adgang
Den Lignende Definition
1550 Toon Blast
Hvordan Går Det Med Dow-aktiemarkedet I Dag
Tanita Lille Skala
Teletubbies Overraskelse Æg
Line In Header Word
David Letterman Julesang
Mole-fjernelse I Ansigtet I Nærheden Af ​​mig
Dock A Tot In Halo Bassinest
Game Of Thrones Sæson 1 Afsnit 1 Online Putlocker
Antikke Viktorianske Øreringe 1800'erne
Insignia 28 Tommer Tv Dvd Combo
Wordpress Website Designere
Dylan Drejelig Svævefly
Cricbuzz Mi Vs Csk
Cisco Standardrute-konfiguration
En Potte Svinekoteletter Opskrifter
Nike Tn Air Hvid Og Sort
Skjoldbruskkirtel Smoothie Diæt
Dimensioner Af Postkasse I Medium Prioritet
Levi's 721 Vintage Blues
Eksempler På Kort Skriftskrivning Pdf
Lytter Tale Læsning Og Skrivefærdigheder I Engelsk Sprog
Farvede Loftfliser
Fårekød Chukka Masala
Diabetisk Venlige Sukker Cookies
Rug Gripper Target
Grant Grove Restaurant Sequoia
Jaguar Koffer Vintage
Hvalpe Tales Rescue
Sammenhæng Mellem Fed-fondsrente Og 10-årig Statskasse
Skure Under $ 400
Generel Litteratur I Sammenlignende Litteratur
Dragon Ring Design
Bertazzoni Range 30
Flere Boliger
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9